Workshops en Trainingen op het gebied van IT

Our courses

Poppetje programmeert aan bureau

Cyber-security

Join now
Zakelijk tekenen

Visual thinking

Join now
Het proces van design thinking

Design Thinking

Join now

Workshops en Trainingen op het gebied van IT

TechMinded verzorgt workshops en trainingen op het gebied van IT & innovatie met een geheel eigen insteek op een manier die blijft hangen. Het is onze missie om de deelnemers naar huis te laten gaan met kennis die ze gelijk toe kunnen passen in hun organisatie. Dit bereiken we door minder te praten en meer te doen. Verwacht dus veel interactie tijdens onze trainingen! Onze workshops geven wij door heel Nederland, bij u in het bedrijf of op een externe locatie.

Wat maakt onze workshops uniek?

De theorie is ondergeschikt aan de methode. Theorie kun je tenslotte overal vinden. Maar hoe neem je die op? En hoe kun je de theorie toepassen? Onze focus ligt op de methode van leren. Zodat de stof beter blijft hangen en je de opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Wat betekent dit concreet? Allereerst maken wij geen gebruik van PowerPoints, want wij zijn ervan overtuigd dat deelnemers meer informatie tot zich opnemen als ze actief meedoen. Dus onze methode is gericht op actieve participatie. Verwacht dus veel interactie! Verder hebben wij veel spelvormen in onze trainingen verwerkt. Dat is niet alleen leuk, maar op deze manier blijft de leerstof ook beter hangen.

Ons aanbod aan workshops en trainingen

Wij bieden op dit moment de volgende workshops aan:

Workshops en trainingen op het gebied van IT

Workshops op maat

Ook is het mogelijk om een workshop op maat te laten maken. Voor een hele afdeling of een-op-een. Op basis van uw wensen en toegespitst op uw bedrijf kunnen wij een mooi programma in elkaar draaien. Wij geven de workshops door heel Nederland. Wil je een training door ons laten verzorgen? Neem dan contact us