Introductie in de IT

IT voor non-IT

Werk je in de IT maar heb je geen technische achtergrond? Zou je graag een gedegen introductie in de IT willen hebben, zodat je goed beslagen ten ijs kan komen? Je hebt bijvoorbeeld HR gestudeerd en bent als recruiter terecht gekomen bij een uitzendbureau voor IT’ers, je bent net ‘van buiten’ aangesteld als scrum master voor een ontwikkelteam, of je wilt je binnenkort gaan omscholen naar een IT-functie. Met onze snelkooktraining geven we je een duidelijke inleiding in de IT, zodat alle termen snel op z’n plek zullen vallen!

Ook is deze training geschikt voor mensen die nu nog niet in de IT werken, maar een carrièreswitch overwegen. Deze introductiecursus geeft een goed overzicht van wat de IT inhoudt, hoe het software-ontwikkelproces eruit ziet, welke verschillende functies er zijn en welke vervolgstappen je kunt nemen.

We benaderen IT vanuit de rol die IT binnen bedrijven heeft. We nemen je mee door het hele software ontwikkelproces startend bij business analyse, naar daadwerkelijke development, releases en natuurlijk het beheerproces. 

Wat maakt onze workshop uniek?

Wij maken geen gebruik van PowerPoints, maar leggen alles stap voor stap uit middels tekeningen en interactieve opdrachten. Geen zenden en ontvangen dus, maar actieve participatie waardoor de workshop Introductie in de IT beter blijft hangen.

Voor wie is deze introductietraining geschikt?

  • Mensen die erachter willen komen of IT iets voor ze is
  • Beginnende IT’ers
  • Mensen die veel met IT’ers samenwerken
  • Voorkennis is geen vereiste

Wil je deze training in-company laten verzorgen? Neem dan contact op met TechMinded.

  • Duur workshop: 4 uur
  • Ervaring is geen vereiste  
  • Kosten: 800 euro voor 6 personen + 50 euro per extra deelnemer